لپ تاپ ورک استیشن چیست ؟

لپ تاپ ورک استیشن چیست ؟

در نگاه اول ، ممکن است به نظر برسد هر چیزی که مانند یک لپ تاپ باز و بسته می شود – و می توان از آن استفاده کرد – به عنوان یک لپ تاپ واقعی واجد شرایط است.

با این حال ، بسیاری از لپ تاپ های امروزی در واقع سیستم هایی با قدرت بالا هستند که آنها به عنوان لپ تاپ ورک استیشن یا ایستگاه کاری موبایل طبقه بندی می شوند.


تفاوت لپ تاپ ورک استیشن با لپ تاپ های عادی چیست؟

یک لپ تاپ ورک استیشن یا ایستگاه کاری به طور کلی برای انجام پردازش های بسیار سنگین و طولانی مانند رندر ، انیمیشن سه بعدی ، نرم افزار های CAD و طراحی ، تجزیه و تحلیل داده ها و ویرایش ویدئو طراحی شده است.
از طرف دیگر ، لپ تاپ های مرسوم و عادی به طور کلی برای کارهای کم مصرف و روزمره مانند وب گردی ، بررسی ایمیل ، پخش ویدیو و گوش دادن به موسیقی و تایپ اسناد کافی است.
هر کدام با توجه به قابلیت های خود قیمت گذاری می شوند.
بیایید اکنون در مورد آنچه یک لپ تاپ را به عنوان یک ایستگاه کاری واقعی همراه طبقه بندی می کند ، مزایای این سیستم ها و نحوه خرید بهترین مورد در بازار امروز صحبت کنیم.


در حالی که طبقه بندی لپ تاپ از برند به برند دیگر متفاوت است ، چند ویژگی قابل توجه لپ تاپ ورک استیشن وجود دارد که در سراسر صنعت لپ تاپ معمول است. بیشتر آنها ، اما نه همه ، بسیاری از ویژگی های زیر را می توانند داشته باشند.

پردازنده چند هسته ای

توانایی مدیریت بسیاری از برنامه ها در یک زمان ، به ویژه برنامه هایی که از حافظه فوق العاده بالایی استفاده می کنند ، مشخصه یک لپ تاپ ورک استیشن یا ایستگاه کاری موبایل است. انتظار می رود مشخصات یک مدل دارای نسل 8th Intel® i5  یا بالاتر یا پردازنده ای قابل مقایسه با برند های دیگر باشد.

همان ویژگی‌هایی که یک CPU را برای بازی کردن عالی می‌کند، به یک ایستگاه کاری موبایل این قدرت را می‌دهد که پردازش های سنگین مانند رندرینگ ۳ بعدی و  تدوین انواع داده های سنگین را انجام دهد.

پردازنده های شرکت اینتل در مدل های سری QM / MQ / XM / Xeon  از جمله پردازنده های بسیار حرفه ای و قدرتمند شرکت اینتل شامل سری Core i7 / i9 / Xeon  می باشند که توانایی بی نظیری در پردازش برای لپ تاپ ورک استیشن و انواع ایستگاه کاری ایجاد کرده اند .

لپ تاپ ورک استیشن دارای حافظه رم بسیار بالا

اغلب لپ تاپ های ایستگاه کاری دارای ویژگی های بسیاری هستند که یکی از برترین ویژگی های این سری از لپ تاپ داشتن امکانات ارتقاء لپ تاپ و افزایش حافظه های رم در این مدل لپ تاپ ها می باشد .
بسیاری از مدل های سری ورک استیشن دارای حداقل 16 گیگابایت حافظه رم از نوع DDR3 می باشند . اما به منظور افزایش کارای و سرعت پردازش های مهم توسط یک لپ تاپ ایستگاه کاری ماژول های حافظه رم به 4 عدد افزایش یافته تا کاربر بتواند به میزان نیاز حافظه رم تا 32 گیابایت افزایش دهد .

همچنین در مدل های جدید تر لپ تاپ های ورک استیشن که دارای حافظه های DDR4 میباشند می تواند میزان رم را تا 64  گیابایت و 128 گیگابایت افزایش داد .

در حالی که اغلب لپ تاپ های طبقه بندی شده برای کاربران عادی و کاربران خانگی می توانند تنها 16 گیگابایت حافظه رم داشته باشند .

داشتن درایو های SSD با بروز ترین تکنولوژی

برخلاف هارد دیسک های HDD حافظه های ذخیره سازی SSD هیچ بخش متحرکی ندارند. آنها سریعتر کار می کنند و به طور کلی کاربرد طولانی تر دارند در حالی که HDD های استاندارد می‌توانند بیشتر در معرض خرابی فیزیکی قرار گیرند. هارد های  SSD   برای کنترل حجم کار و افزایش چشم گیر سرعت سیستم هایی ک هرگز برنامه های خود را متوقف نمیکنند و لپ تاپ ورک استیشن دارای SSD  میتواند 24 ساعت شبانه روز پردازش های خود را انجام دهد .

انواع حافظه های ذخیره سازی SSD که سیستم های ورک استیشن از آنها پشتیبانی میکنند شامل حافظه های سری m-Sata ، SSD Nvme ، M.2 و بسیاری مدل های درایو SSD 2.5 inch در برند های مختلف می باشد .



کارت گرافیک حرفه ای |  GPU (واحد پردازش گرافیک)

در حالی که همه لپ‌تاپ‌ها کارت‌های گرافیکی یا پردازشگرهای گرافیکی دارند، یک ایستگاه کاری سیار یک GPU ارتقا یافته برای کمک به کاهش پردازش های CPU برخی از کارها در نمایش گرافیکی برای شما خواهد داشت.

این به معنای ارائه خروجی پردازش های سنگین با تاخیر کم‌تر برای پروژه های گرافیکی حرفه ای و سنگین مانند رندرینگ سه‌بعدی و نرم افزار های طراحی CAD است.

از جمله کارت گرافیک های حرفه ای مختص سیستم های ورک استیشن می تواند به سری محبوب و معروف QUADRO  از شرکت Nvidia اشاره کرد.
همچینن رغیب دیرینه این شرکت یعنی AMD نیز برای انواع سیستم ورک استیشن و لپ تاپ های ایستگاه کاری همراه کارت گرافیک های حرفه ای و مخصوص خود تحت عنوان FirePro  را معرفی کرده است و در انواع ورک استیشن مورد استفاده قرار گرفته است .

صفحه نمایش یک ایستگاه کاری موبایل

هنگام انتخاب صفحه نمایش ایستگاه کاری موبایل ، چه ویژگی هایی باید در نظر بگیرم؟

نمایشگرهای ما با طیف گسترده ای از کاربران طراحی شده اند.

3 عنصر اصلی وجود دارد که توصیه می کنیم هنگام انتخاب صفحه نمایش مناسب به آنها توجه کافی داشته باشید:

1) وضوح (FHD 1920×1080 در مقابل 4K UHD 3840×2160)

2) روشنایی (با واحد اندازه گیری)

3) طیف رنگ (72٪ NTSC ، 100٪ Adobe یا DCI-P3)

با وضوح بالاتر تصاویر تمیزترین و واضح ترین را نمایش می دهند.

نمایشگرهای روشن تر برای آن دسته از کاربران که خارج از منزل کار می کنند یا به طور مداوم در حال حرکت هستند مفید است.

گستره رنگ برای هنرمندان ، طراحان و خالقانی که باید آن رنگ های سیاه یا عمیق واقعی را در محتوای خود ببینند ، مهم است.

اکثر لپ تاپ های سری ورک استیشن دارای نمایش گرهای حرفه ای با ویژگی های یاد شده هستند و مناسب کار با نرم افزار های طراحی و تدوین و انیمیشن سازی خواهند بود.

حافظه ECC

برخلاف رایانه های معمولی ، که قادر به خواندن یا حل خطاهای تک بیتی نیستند ، یک حافظه ECC (کد تصحیح خطا) می تواند خرابی داده ها را شناسایی و اصلاح کند تا فرایندهای حساس ادامه یابد.

به عنوان مثال فرایندهای علمی و حسابی حتی کوچکترین وقفه را در محاسبات آنها تحمل نمی کنند ، بنابراین این نوع حافظه برای کارهای محاسباتی روزمره در این صنایع مورد نیاز است.

 Raid | تکنولوژی برای ترکیب چندین هارد دیسک

یک سیستم RAID از بیش از یک هارددیسک برای ذخیره اطلاعات استفاده می کند ، که احتمال پاک شدن سیستم شما را کاهش می دهد. این امر پردازش و ذخیره داده ها را آسان تر و کارآمدتر می کند.

RAID مخفف عبارت Redundant Array of Inexpensive Disks و تکنولوژی برای ترکیب چندین هارد دیسک به یک واحد با هدف افزایش سرعت، کارایی و امنیت وسایل ذخیره سازی می‌باشد. بدین صورت که چندین هارد دیسک به یکدیگر متصل شده و یک واحد را تشکیل می‌دهند، بسته به اینکه در چه سطحی از تکنیک RAID پیاده سازی شده باشند، باعث افزایش کارایی سیستم می‌گردد. این تکنولوژی معمولا در سرورها و کامپیوترهایی که دارای کارایی بالا هستند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

همه این ویژگی ها در همه لپ تاپ های ورک استیشن همراه در دسترس خواهند بود ، اما این استاندارد ها در بقیه برند های لپ تاپ در طبقه بندی های مختلف که در دسترس عموم مردم است رعایت نخواهد شد و این ویژگی ها عموما مختص یک لپ تاپ ورک استیشن یا ایستگاه کاری همراه خواهد بود .

برند های مختلفی سالانه انواع مدل های ورک استیشن را تولید میکنند که در مقالات بعدی به بررسی دقیق تر این برند ها و مدل های تولیدی و رقبای انها صحبت خواهیم کرد.

از جمله برند های محبوب تولید کننده بهترین لپ تاپ های ورک استیشن می توان به شرکت های HP ، Lenovo ، DELL و شرکت ASUS اشاره نمود.




0/5 (0 نظر)